Om oss.

Byggande och konstruerande
över flera
arbetsdiscipliner
med utvalda
tjänster för kunder
med höga krav.


BC Bygglösningar är ett nätverk av byggpersonal som höjer sig med de utmaningar som de tar sig an, med en mångfaldig byggnadsportfölj som ger ett mervärde för varje byggprojekt. En entreprenör som erbjuder en betydande byggupplevelse, konkurrenskraftig prissättning, ekonomisk styrka, integritet och ett åtagande till ditt projekt som stöds på en grund av kvalité och säkerhet. BC har en konsekvent meritlista för att nå fram oavsett projektstorlek eller komplexitet.


BC-familjen bedriver sin verksamhet med integritet och respekt för öppenhet, sanning och hög affärsetik. Organisationen kräver att dess anställda och affärspartners följer dessa höga standarder. Alla anställda i BC oberoende operativa företag, inklusive styrelseledamöter, måste uppfylla sina skyldigheter med ärlighet och integritet och följa alla kringliggande lagar och förordningar. BC erbjuder en positiv och etisk arbetsmiljö representerar och prestera arbeten med hög standard.

Clients Kund utlåtanden

“Ja, vilket fantastiskt projekt, det har verkligen förvandlat Archdale .... ett otroligt vackert bakgårdsområde! Det var kul att träffa så många av er under morgonen, och jag ser fram emot att komma tillbaka till Archdale för att se det slutliga resultatet. Det har varit så spännande att se passionen och entusiasmen från alla på BC under planering och byggnationsstadiet, med alla den ansträngning de har erbjudit! Detta fantastiska utförande kommer verkligen att glädja många. Tack igen!"

Christer

Klient

”BC Bygglösningar har verkligen varit en bra samarbetspartner, de arbetar med oss och genomför kostnadseffektiva och kvalitativa byggkonstruktioner. Kunskapen i BCs team har verkligen varit en stor del i framgången för vårt projekt, både tidsmässigt och ekonomiskt samtidigt som vi haft det otroligt kul tillsammans! ”

Gustavo

Klient

”BC – smälte snabbt in i omgivningen och blev en del av vårt team. De höll arbetsplatsen ren och säker. Att arbeta med BC är inget annat än en förstklassig upplevelse! ”

Kristofer

Klient

Team

Mikael Bäckström

VD

Simão Cunha

Personal chef

António Silva

Arbetsledare

Experter inom hållbara konstruktioner

Våra konstruktions experter tillhandahåller ett avancerat
tekniskt helhetsstöd för din design och utveckling.
Vi hjälper dig att göra en kommersiell genomförbar lösning
med beslut och möjligheter till byggnader med låg påverkan.